Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 global powrót

Benny Caster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam krótko mówiąc chce wrócić na serwer polski nie mam eq kasy nic chce zacząć od zera. Miało być łączenie serwerów ale jak widać nie ma i otóż ja z pytaniem do was na jakim serwerze lepiej grać

gdzie dosyć osób gra itemki są dosyć tanie ogółem jaki serwer polecacie

za odpowiedzi likuje :D

>>>>>>>>>>>>Moja Sygnatura<<<<<<<<<<<<

Uczeń
Opublikowano

s24/25 ceny dobre to znaczy nie za wielkie a jak sprzedaz cos to ci chociaz na poty/ulepszanie u gildyjnego starczy a nie jak na s26 sama tanizna ;p

Ludzi w miarę dużo ale spoty wolne, na s26 ciężko znaleźć miejsce do expienia/zarabiania.

Opublikowano

Ja gram na s26 ;) i wszystko jest tanie (Moim zdaniem)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

s26 dużo luda, wszystko tanio

24/25 mniej luda, ceny też małe (ale nie aż tak jak na s26)

s1 dużo osób, drogo

Zależy na co zwracasz większą uwagę

Exp- pierwsze serwy

Pvp- ostatnie serwy

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

powiem ci tak jak wolisz serwery gdzie jest dużo osób to polecam s24/25 jest tam dość sporo osób,ceny nawet ok.Możesz grać też na s26 ale tam jak dal mnie jest masakra,ciężko znaleść wolnego spota,a o ubijaniu metków w dzień możesz zapomnieć.

Możesz też spróbować swoich sił na starszych serwerach metina,co prawda trudniej tam kupić jakieś itemki,ale za to łatwiej na nie zarobić bo wszytko prawie wolne.

W ogóle z mojej strony to był odradzał polskiego globala,bo jak dla mnie umarł,eq 5B jest tanie,a zaraz stalka +9 będzie niczym.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Na pewno nie na pierwszych serverach - za duże ceny. Zacznij na s25/26.

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

25.Syriusz Tam się z początku wybijesz sam tam gram, na 3 lvl dropnełem butki z 500 hp i ogólnie dużo leci itemów z hp, na serwerze teraz ceny niskie :P, polecam pograć, i według mnie ten serwer ma największego lucka ze wszystkich ^^

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@Up

.......... :mellow:

A od kiedy rodzaj serva ma wplyw na drop itemkow z pz? -.-

Na kazdym taki sam drop

@Top

Na nowszych graj latwie zaczac, chyba ze w allegro wrzucasz to s1/s4

x

Opublikowano

Radze nie grac na s26 wiecej botow niz normalych graczy , gdzie nie pojdziesz to Ci ku Zayebie bo 10 lvl z eq +9 all lataja sobie po m1 i bija metki z dh. W m2 to samo pojdziesz i widzisz tylko 30 lvl na boceniu , nie polecam grac . Naprawde wszedzie sa Boty nawet na kopanie rud ^^

Sam gram na tym servie i chyba skoncze bo tam sie nawet grac nie oplaca ^^

lvgz.jpg

Dubstep Bichh

Opublikowano

Osobiście polecam 3 ostatnie serwery dużo ludzi, wszystkie ceny w miarę, lecz tam trudno o wolne spoty :P

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Wiecie kiedy wychodzi s27?

s27 nigdy nie wyjdzie jak wyżej mają problemy na innych serwerach ponieważ chcą je złączyć a ty myślisz o s27 ? .

@Topic

Jeśli zaczynać to tam gdzie eq/konto jest coś warte mi wydaje się że s26/s2 to najlepszy wybór.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Od zera? Bez większego wkładu pln? s25/26 będzie dobrym rozwiązaniem. Chociaż nie wiem co cię pokusiło żeby wrócić na PL'a. Uwierz, po czasie zrozumiesz że to błąd :D

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...